panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Tentang Kami

Kusabab 1985, Honcha geus porsi nasabah na di sakuliah dunya ti desain sarta puseur di Koréa Kidul tur Cina manufaktur. Salaku panyadia solusi, urang nawiskeun solusi block beton duanana sakumaha mesin tunggal atawa sakumaha nyieun tutuwuhan pikeun konsumén urang ti A nepi ka Z. Dina Honcha, berkembang manufaktur sahiji kualitas block, produk industri-ngarah péngkolan-konci anu salawasna prioritas Top, sahingga kami terus pindah ka hareup mun papanggih klien 'tungtutan béda dina urutan nyieun proyék block maranéhna suksés.

barang

Kualitas anu prioritas urang, rinci nya tombol pikeun sukses.

wartos

Fokus HONCHA nyieun Juara kontinyu

Naha Pilih Honcha?

Konsistén, HONCHA abides ku striving sumanget pikeun innovate na make kamajuan. Tur éta salawasna bisa ngawasaan inpo nu panganyarna tentang Elmu Pangaweruh jeung Teknologi industri block, sakur up pangalaman tina inovasi konstanta sarta akumulasi pikeun mastikeun sorangan nyandak hiji kalungguhan di industri block.
What are the technical characteristics of hollow brick machine
In the process of brick production, the application rate of hollow brick is very high, of course,...
What are the unique advantages of small brick making machine
Nowadays, many machines and equipment are highly efficient. For example, many small items in our ...
The importance of improving the quality of brick machine
In the era of rapid economic development, everyone’s demand for higher quality products is ...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com