panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Tentang Kami

Kusabab 1985, Honcha geus porsi nasabah na di sakuliah dunya ti desain sarta puseur di Koréa Kidul tur Cina manufaktur. Salaku panyadia solusi, urang nawiskeun solusi block beton duanana sakumaha mesin tunggal atawa sakumaha nyieun tutuwuhan pikeun konsumén urang ti A nepi ka Z. Dina Honcha, berkembang manufaktur sahiji kualitas block, produk industri-ngarah péngkolan-konci anu salawasna prioritas Top, sahingga kami terus pindah ka hareup mun papanggih klien 'tungtutan béda dina urutan nyieun proyék block maranéhna suksés.

barang

Kualitas anu prioritas urang, rinci nya tombol pikeun sukses.

wartos

Fokus HONCHA nyieun Juara kontinyu

Naha Pilih Honcha?

Konsistén, HONCHA abides ku striving sumanget pikeun innovate na make kamajuan. Tur éta salawasna bisa ngawasaan inpo nu panganyarna tentang Elmu Pangaweruh jeung Teknologi industri block, sakur up pangalaman tina inovasi konstanta sarta akumulasi pikeun mastikeun sorangan nyandak hiji kalungguhan di industri block.
Characteristics of automatic hollow brick machine
After market research, it is found that compared with similar products, the full-automatic hollow...
From what angle to investigate the quality of non burning brick machine equipment
When you buy a large equipment, a real understanding of quality can better ensure future use. Lea...
How to repair brick making machine equipment in daily production of hollow brick machine
With the development of mechanical brick and tile equipment, the requirements for the brick makin...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com