panas dianjurkeun

Urang narékahan pikeun jadi produsén kualitas pangluhurna

Tentang Kami

Kusabab 1985, Honcha geus porsi nasabah na di sakuliah dunya ti desain sarta puseur di Koréa Kidul tur Cina manufaktur. Salaku panyadia solusi, urang nawiskeun solusi block beton duanana sakumaha mesin tunggal atawa sakumaha nyieun tutuwuhan pikeun konsumén urang ti A nepi ka Z. Dina Honcha, berkembang manufaktur sahiji kualitas block, produk industri-ngarah péngkolan-konci anu salawasna prioritas Top, sahingga kami terus pindah ka hareup mun papanggih klien 'tungtutan béda dina urutan nyieun proyék block maranéhna suksés.

barang

Kualitas anu prioritas urang, rinci nya tombol pikeun sukses.

wartos

Fokus HONCHA nyieun Juara kontinyu

Naha Pilih Honcha?

Konsistén, HONCHA abides ku striving sumanget pikeun innovate na make kamajuan. Tur éta salawasna bisa ngawasaan inpo nu panganyarna tentang Elmu Pangaweruh jeung Teknologi industri block, sakur up pangalaman tina inovasi konstanta sarta akumulasi pikeun mastikeun sorangan nyandak hiji kalungguhan di industri block.
What is the characteristics of the automatic brick free machine
At present, among the types of brick making equipment on the market, the most popular one is the ...
What are the obvious advantages of the full-automatic baking free brick machine
What are the obvious advantages of the full-automatic baking free brick machine Unburned brick ma...
Advantages of hollow brick machine in producing finished bricks
Honcha hollow brick machine factory is specialized in producing high-quality hollow brick equipme...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com