HOT ПРЕПОРАЧАНО

Ние се стремиме да биде најголем производител на квалитетот

за нас

Од 1985 година, Honcha и служи на своите клиенти низ целиот свет од дизајн и производство центар во Јужна Кореја и Кина. Како решение на услуги, ние нудиме бетонски блок решение и како една машина или како клуч за изработка на блокови постројки за нашите клиенти од А до Ш Во Honcha, развој и производство на квалитет, водечки во индустријата производи секогаш е врвен приоритет, со што се , ние сме постојано се движи напред за да се исполнат клиенти различни барања, со цел да ги направат своите блокови проекти успешна.

производ

Квалитетот е наш приоритет, детали е клучот за успехот.

ВЕСТИ

Фокус HONCHA прават постојани иновации

Зошто Изберете Honcha?

Принципиелно, HONCHA почитува духот стреми да иновираат и да се направи напредок. И тоа е секогаш во можност да господар на најновите информации за наука и технологија на блок индустрија, да ги сумира искуство од постојана иновација и на акумулацијата да се обезбеди се себе олово во блок индустрија.
Палета бесплатни ламинат компатибилност пепел тули машина за правење
Honcha pallet-free brick making machine, the production of slag brick has its unique core technol...
The Precision and Application of Cement Brick Machine
The accuracy of the cement brick making machine determines the accuracy of the workpiece. However...
Daily inspection and maintenance of hydraulic oil and other components of brick machine equipment
The production of brick machine equipment requires the concerted cooperation of employees. When s...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com