HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

Babagan awake dhewe

Wiwit 1985, Honcha wis porsi pelanggan ing saindhenging donya saka sawijining rancangan lan pusat ing Korea Kidul lan China Manufaktur. Minangka panyedhiya solusi, kita offer solusi konkrit pemblokiran loro minangka mesin single utawa nggawe tetanduran kanggo kita pelanggan saka A to Z. Ing Honcha, ngembangaké lan Manufaktur saka kualitas pemblokiran, produk industri-leading siji-tombol tansah Prioritas Top, mangkono , kita saya obah maju kanggo ketemu klien 'panjaluk beda supaya proyèk pemblokiran sing sukses.

Product

Quality prioritas kita, rincian tombol kanggo sukses.

NEWS

Fokus HONCHA nggawe Innovation dadi

Napa Pilih Honcha?

Terus-terusan, HONCHA lulus dening diunggahake roh inovasi lan make kemajuan. Lan iku tansah bisa kanggo Master informasi paling anyar babagan ilmu lan teknologi industri pemblokiran, kanggo jumlah munggah pengalaman saka pancet inovasi lan klempakan kanggo mesthekake dhewe njupuk timbal ing industri pemblokiran.
THE TYPE OF SIX/NINE MAIN MACHINE CURING PARTS
1每班开机前必须逐点检查各润滑部分,并按期对各齿轮箱、减速机补充润滑剂,必要时给于更换。 Before...
Power required , land area, man power and lifetime of mould
POWER REQUIRED Simple production Line: approximately 110kW Per hourly power usage: approxim...
How to make it–Block Curing (3)
Low pressure Steam Curing Steam curing at atmospheric pressure at temperature of 65ºC in a cu...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com