HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

Babagan awake dhewe

Wiwit 1985, Honcha wis porsi pelanggan ing saindhenging donya saka sawijining rancangan lan pusat ing Korea Kidul lan China Manufaktur. Minangka panyedhiya solusi, kita offer solusi konkrit pemblokiran loro minangka mesin single utawa nggawe tetanduran kanggo kita pelanggan saka A to Z. Ing Honcha, ngembangaké lan Manufaktur saka kualitas pemblokiran, produk industri-leading siji-tombol tansah Prioritas Top, mangkono , kita saya obah maju kanggo ketemu klien 'panjaluk beda supaya proyèk pemblokiran sing sukses.

Product

Quality prioritas kita, rincian tombol kanggo sukses.

NEWS

Fokus HONCHA nggawe Innovation dadi

Napa Pilih Honcha?

Terus-terusan, HONCHA lulus dening diunggahake roh inovasi lan make kemajuan. Lan iku tansah bisa kanggo Master informasi paling anyar babagan ilmu lan teknologi industri pemblokiran, kanggo jumlah munggah pengalaman saka pancet inovasi lan klempakan kanggo mesthekake dhewe njupuk timbal ing industri pemblokiran.
What is the characteristics of the automatic brick free machine
At present, among the types of brick making equipment on the market, the most popular one is the ...
What are the obvious advantages of the full-automatic baking free brick machine
What are the obvious advantages of the full-automatic baking free brick machine Unburned brick ma...
Advantages of hollow brick machine in producing finished bricks
Honcha hollow brick machine factory is specialized in producing high-quality hollow brick equipme...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com