HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

Babagan awake dhewe

Wiwit 1985, Honcha wis porsi pelanggan ing saindhenging donya saka sawijining rancangan lan pusat ing Korea Kidul lan China Manufaktur. Minangka panyedhiya solusi, kita offer solusi konkrit pemblokiran loro minangka mesin single utawa nggawe tetanduran kanggo kita pelanggan saka A to Z. Ing Honcha, ngembangaké lan Manufaktur saka kualitas pemblokiran, produk industri-leading siji-tombol tansah Prioritas Top, mangkono , kita saya obah maju kanggo ketemu klien 'panjaluk beda supaya proyèk pemblokiran sing sukses.

Product

Quality prioritas kita, rincian tombol kanggo sukses.

NEWS

Fokus HONCHA nggawe Innovation dadi

Napa Pilih Honcha?

Terus-terusan, HONCHA lulus dening diunggahake roh inovasi lan make kemajuan. Lan iku tansah bisa kanggo Master informasi paling anyar babagan ilmu lan teknologi industri pemblokiran, kanggo jumlah munggah pengalaman saka pancet inovasi lan klempakan kanggo mesthekake dhewe njupuk timbal ing industri pemblokiran.
Characteristics of automatic hollow brick machine
After market research, it is found that compared with similar products, the full-automatic hollow...
From what angle to investigate the quality of non burning brick machine equipment
When you buy a large equipment, a real understanding of quality can better ensure future use. Lea...
How to repair brick making machine equipment in daily production of hollow brick machine
With the development of mechanical brick and tile equipment, the requirements for the brick makin...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com