HOT Dianjurake

Kita usaha kanggo dadi produsen kualitas

Babagan awake dhewe

Wiwit 1985, Honcha wis porsi pelanggan ing saindhenging donya saka sawijining rancangan lan pusat ing Korea Kidul lan China Manufaktur. Minangka panyedhiya solusi, kita offer solusi konkrit pemblokiran loro minangka mesin single utawa nggawe tetanduran kanggo kita pelanggan saka A to Z. Ing Honcha, ngembangaké lan Manufaktur saka kualitas pemblokiran, produk industri-leading siji-tombol tansah Prioritas Top, mangkono , kita saya obah maju kanggo ketemu klien 'panjaluk beda supaya proyèk pemblokiran sing sukses.

Product

Quality prioritas kita, rincian tombol kanggo sukses.

NEWS

Fokus HONCHA nggawe Innovation dadi

Napa Pilih Honcha?

Terus-terusan, HONCHA lulus dening diunggahake roh inovasi lan make kemajuan. Lan iku tansah bisa kanggo Master informasi paling anyar babagan ilmu lan teknologi industri pemblokiran, kanggo jumlah munggah pengalaman saka pancet inovasi lan klempakan kanggo mesthekake dhewe njupuk timbal ing industri pemblokiran.
Performance characteristics and development of non burning block machine
The design of non burning block brick machine integrates the advantages of various models. The bl...
The compressive structural performance of cement brick machine can withstand the test of time
At the technical level, the sources of raw materials for the production of unburned bricks produc...
The compressive structural performance of cement brick machine can withstand the test of time
At the technical level, the sources of raw materials for the production of unburned bricks produc...
+ 86-13599204288
sales@honcha.com